Z dzisiejszego odcinka dowiesz się samych konkretnych wskazówek na temat tego, jak odchudzać swoje ulubione potrawy, tak by czerpać przyjemność z jedzenia i jednocześnie nie przejmować się nadmiernymi kilogramami.
Powiem Ci:
– jakie techniki odchudzania potraw stosuję by nie tracić ich smaku, by jeść pysznie, zdrowo, a przy okazji utrzymywać prawidłową masę ciała,
– jakie triki należy zastosować, by bez większych konsekwencji zjeść karkówkę z grilla, ulubioną pizzę czy deser po obiedzie
– jakie są najważniejsze zasady komponowania posiłków w trakcie odchudzania, by dały Ci maksimum sytości przy minimalnej kaloryczności.
Jeśli chcesz nauczyć się jeść normalne, pyszne, choć lekko odchudzone posiłki, a dzięki temu chudnąć, to zapraszam Cię do przesłuchania dzisiejszego odcinka.
Pozostałe odcinki podcast’u na blogu znajdziesz tu: podcast
Mojego podcast’u przesłuchasz także:
- na moim kanale na YouTube
- w Spotify
- a także w innych platformach podcastowych (szukaj pod hasłami: zdrowe i holistyczne odchudzanie)